5 Franse klassiekers die je een keer gemaakt moet hebben

Best leuk hoor, al die fusion restaurants, maar de klassieke Franse keuken is niet te evenaren

Coq-Au-Vin
Fotografie: Carlfried Verwaayen - Styling: Evelien Reich - Receptbewerking en foodstyling" Lieke Sniekers

Best leuk hoor, al die fusion restaurants, maar de klassieke Franse keuken is niet te evenaren. Deze 15 Franse klassiekers moet iedere keukenprins(es) een keer geprobeerd hebben. Magnifique!

Coq au Vin

Franser dan coq au vin wordt het niet. Maken dus!

Fotografie: Carlfried Verwaayen - Styling: Evelien Reich - Receptbewerking en foodstyling: Lieke Sniekers

Crêpes

Niemand kan homemade crêpes weerstaan...

Getty Images

Tarte Tatin

Klassiek met appels, maar deze hartige variant met sjalotten is ook niet te versmaden!

Archief Elle Eten

Quiche

Ga je voor quiche lorraine met spekjes en room of toch onderstaande variatie met prei, ricotta en Gruyère?

Imsyndo/Philip Webb/Gareth Morgans

Gratin

Aardappelgratin is zalig lekker, maar dit recept voor rode-koolgratin is misschien nog wel beter.

Carlfried Verwaayen
Advertentie - Lees hieronder verder