5 Franse klassiekers die je een keer gemaakt moet hebben

Best leuk hoor, al die fusion restaurants, maar de klassieke Franse keuken is niet te evenaren

Coq-Au-Vin
Fotografie: Carlfried Verwaayen - Styling: Evelien Reich - Receptbewerking en foodstyling" Lieke Sniekers

Best leuk hoor, al die fusion restaurants, maar de klassieke Franse keuken is niet te evenaren. Deze 15 Franse klassiekers moet iedere keukenprins(es) een keer geprobeerd hebben. Magnifique!

Coq au Vin

Franser dan coq au vin wordt het niet. Maken dus!

Fotografie: Carlfried Verwaayen - Styling: Evelien Reich - Receptbewerking en foodstyling: Lieke Sniekers

Crêpes

Niemand kan homemade crêpes weerstaan...

Getty Images

Tarte Tatin

Klassiek met appels, maar deze hartige variant met sjalotten is ook niet te versmaden!

Archief Elle Eten

Quiche

Ga je voor quiche lorraine met spekjes en room of toch onderstaande variatie met prei, ricotta en Gruyère?

Imsyndo/Philip Webb/Gareth Morgans

Gratin

Aardappelgratin is zalig lekker, maar dit recept voor rode-koolgratin is misschien nog wel beter.

Carlfried Verwaayen
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder