Vegetarische pasta: 5x een recept

Een simpele pasta met goede olijfolie en Parmezaanse kaas is al zó lekker. Daar hoef je echt geen vlees aan toe te voegen. Zin gekregen in zo'n vegetarische pasta? We hebben 5 makkelijke, snelle en vooral lekkere recepten voor je op een rij gezet. Buon appetito.

vegetarische-pasta
Getty Images

Knoflookpasta met pijnboompitten en kappertjes

Getty Images

Simpel maar ó zo satisfying: pasta met olijfolie, geroosterde pijnboompitten en kappertjes.

Ga naar het recept >

Dit is hoe veel zout je moet toevoegen aan pasta >

Rigatoni met aubergine, ricotta en basilicum

Getty Images

Zet met olijfolie besprenkelde aubergine een halfuur in de oven en het wordt boterzacht. Beetje ricotta en basilicum erbij en klaar is kees.

Ga naar het recept >

Linguine met venkel, kruiden en feta

Getty Images

Als je van venkel houdt moet je deze pasta echt proberen. De taggia-olijven zijn rijk van smaak en geven de pasta samen met de vesre kruiden iets bijzonders.

Ga naar het recept >

Mafaldine met tuinbonen, olijven en rucola

Getty Images

Pasta en tuinbonen zijn een gouden combi, dat bewijst dit recept maar weer eens. En ook heel snel, het staat binnen een kwartier op tafel.

Ga naar het recept >

Voor eens en voor altijd: moet je nou wel of geen olie aan je pasta toevoegen? >

Spaghetti met rode saus

Getty Images

Last but not least, de klassieker: pasta met rode saus. Geloof ons: als je dit hebt geproefd wil je nooit meer spaghetti bolognese.

Ga naar het recept >

Advertentie - Lees hieronder verder