5 x Vegetarische pastarecepten

Een simpele pasta met goede olijfolie en Parmezaanse kaas is al zó lekker.

Tagliatelle met chilipompoen en ricotta
Archief Elle Eten

Een simpele pasta met goede olijfolie en Parmezaanse kaas is al zó lekker. Daar hoef je echt geen vlees aan toe te voegen. Zin gekregen in zo'n vegetarische pasta? We hebben 5 makkelijke, snelle en vooral lekkere recepten voor je op een rij gezet. Buon appetito!

Tip: voeg eens een lepeltje miso toe aan je (tomaten)saus. Miso geeft een instant rijke, hartige smaak die elke saus lekkerder maakt. Ook heerlijk bij paddenstoelen!

Rigatoni met aubergine, ricotta en basilicum

Archief ELLE Eten

Zet met olijfolie besprenkelde aubergine een halfuur in de oven en het wordt boterzacht. Beetje ricotta en basilicum erbij en klaar is kees.

Linguine met venkel, kruiden en feta

haoliangGetty Images

Als je van venkel houdt moet je deze pasta echt proberen. De taggiasche olijven zijn rijk van smaak en geven de pasta samen met de verse kruiden iets bijzonders. En door de feta waan je je direct op een Grieks strand.

Penne met geitenkaas en walnoten

NoirChocolateGetty Images

Geitenkaas en walnoten zijn een gouden combi, dat bewijst dit recept maar weer eens. En ook heel snel, het staat binnen twintig minuten op tafel. Ook lekker met peultjes of sugar snaps.

Tagliatelle met chilipompoen en ricotta

Archief Elle Eten

Met dit recept van Jetty Peters serveer je tagliatelle met chilipompoen en ricotta. De pittige, met chilipeper gekruide flespompoen is de perfecte vleesvervanger.

Tagliatelle met geroosterde paprika, tuinbonen en basilicumolie

Archief Elle Eten

Last but not least: tagliatelle met geroosterde paprika, tuinbonen en basilicum. Less is more in deze pasta. Geloof ons: als je dit hebt geproefd wil je nooit meer anders.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder