Crostini met trostomaat
Lekker voor erbij of als lunch of als voorgerecht... Eigenlijk is deze crostini met trostomaat altijd lekker!

Archief ELLE Eten
Porties:
6
Totale Tijd:
0
uur
20
minuten
Ingrediënten
sneetjes stokbrood
gorgonzola dolcelatta (zachte gorgonzola)
trostomaten
gehakte bieslook of verse tijmblaadjes
balsamicoazijn
suiker
olijfolie
zout
versgemalen peper
Bereidingswijze
- Snijd de tomaat in plakjes. Grill de sneetjes stokbrood goudbruin in de oven. Besmeer met geitenkaas, beleg met plakjes tomaat en bestrooi met gehakte bieslook of tijm. Besprenkel met olijfolie, zout en peper en zet 5 min onder de grill tot de kaas smelt en begint te verkleuren.
- Verwarm de balsamicoazijn met de suiker en 2 el water gedurende 2 min op hoog vuur en giet een paar druppels op elke crostini. Serveer direct, bijvoorbeeld met een rucolasalade.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io