Penne met geitenkaas en walnoten

Een fris pastarecept

penne geitenkaas walnoten
Archief Elle Eten

Een makkelijk en snel recept voor pasta met geitenkaas en walnoten. In een handomdraai gemaakt en binnen no time verorberd, zó lekker is het! 

Advertentie - Lees hieronder verder
Porties: 4 porties
Totale Tijd: 0 uur 20 minuten
Ingrediënten
300 g

penne

125 g

zachte geitenkaas

50 g

walnoten, grof gehakt

rasp van 1 citroen

klein bosje bieslook, geknipt

100 g

rucola

peper en zout uit de molen

Bereidingswijze
  1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. 
  2. Laat uitlekken en houd 2 el kookvocht apart. 
  3. Gooi de pasta terug in de pan. Roer kaas, walnoten, rasp, bieslook en het kookvocht door de pasta. 
  4. Breng op smaak met peper en zout. Schep snel de rucola erdoor (de hitte van de pasta is genoeg om hem een beetje te laten slinken).

Volg ELLE Eten al op Facebook en Instagram en blijf altijd op de hoogte!

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder