Penne met geitenkaas en walnoten

Een fris pasta-recept

penne geitenkaas walnoten
Archief Elle Eten
Advertentie - Lees hieronder verder
Porties: 4 porties
Totale Tijd: 0 uur 20 minuten
Ingrediënten
300 g

penne

125 g

zachte geitenkaas

50 g

walnoten, grof gehakt

rasp van 1 citroen

klein bosje bieslook, geknipt

100 g

rucola

peper en zout uit de molen

Bereidingswijze
  1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. 

2. Laat uitlekken en houd 2 el kookvocht apart.

3.  Gooi de pasta terug in de pan. Roer kaas, walnoten, rasp, bieslook en het kookvocht door de pasta. Breng op smaak met peper en zout.

4.  Schep snel de rucola erdoor (de hitte van de pasta is genoeg om hem een beetje te laten slinken).

Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Vega