Zo maak je het allerlekkerste borrelhapje: warme camembert uit de oven

1, 2, 3... DIPPEN MAAR 🤤

gebakken camembert uit de oven
IngredientsPhotoGetty Images

Camembert uit de oven. Wat wil je nog meer als kaasliefhebber? Makkelijker wordt het bijna niet! Haal een goed zuurdesem brood in huis, trek de kurk van je favoriete fles rood open en geniet.

Advertentie - Lees hieronder verder
Porties: 2 - 4
Totale Tijd: 0 uur 20 minuten
Ingrediënten
1

hele camembert

1 el.

honing

1 el.

rozemarijntakjes

brood om mee te dippen

Bereidingswijze
  1. Verwarm de oven voor op 200 graden. 
  2. Haal de camembert uit de verpakking. Kerf ruitjes in de bovenkant. Leg de camembert terug in het houten bakje, zonder de plastic verpakking. 
  3. Besprenkel de camembert met de honing en rozemarijn. Bak de kaas 10-15 minuten in de oven. Check na 10 minuten of de kaas al bubbelt en niet lekt. 
  4. Snijd of scheur het brood in stukken. Serveer de warme camembert met het brood. 

Ook lekker met tijm, gekaramelliseerde rode uien of vijgencompote. 


Volg ELLE Eten al op Facebook en Instagram en blijf altijd op de hoogte!

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Vega