WIN: handgemaakte serviesset van Marjoke de Heer t.w.v. € 430,-

Misschien wel de tofste winactie ooit!

marjoke de heer
Marjoke de Heer

Zeg je handgemaakt servies, dan denken wij direct aan Marjoke de Heer. De eigenaresse van de gelijknamige keramiekstudio en shop in Amsterdam maakt namelijk het állermooiste keramieken servies. En guess what: wij mogen een volledige set weggeven!

Handgemaakt servies

Al jaren zijn we fan van de handgemaakte keramieken parels van Marjoke de Heer. In haar Amsterdamse atelier maakt en verkoopt ze one of a kind borden, kopjes, schalen, bakjes en nog veel meer.

marjoke de heer
Marjoke de Heer

In haar atelier worden alle items met de hand gedraaid en gebakken op hoge temperatuur (1260 graden). Uiteraard zijn ze allemaal geschikt voor dagelijks gebruik, sterk en voedselveilig en kunnen ze ook in de afwasmachine.

De items zijn stuk voor stuk met liefde gemaakt en dat zie je. Wat zijn het een prachtexemplaren die staan te pronken op tafel of... In ELLE à Table. Jep, de kans is groot dat je haar producten al hebt zien schitteren in ELLE à Table. En dat kan dus ook bij jou thuis.

WIN: Marjoke de Heer serviesset t.w.v. €430,-

Ter ere van de lancering van de eerste Nederlandse ELLE à Table (hét bookazine met recepten voor de feestdagen) mogen we een All Shades of Terra set ter waarde van €430,- weggeven.

In de set zitten 2 x 4 multipurpose (eet)kommen (diameter 16 en 18 cm), een organisch gevormd ovalen serveerplateau met bijpassend bord en een eigenwijs kannetje in prachtige aardetinten. Alles uiteraard handgedraaid door keramiste Marjoke de Heer.

Meedoen? Laat dan hier je gegevens achter. De winactie loopt van woensdag 18 november tot en met maandag 30 november. De winnaar krijgt na 30 november persoonlijk bericht.

Meer culinaire inspiratie? ELLE à Table is hét bookazine voor de feestdagen

Met trots presenteren wij ELLE à Table: hét culinaire bookazine voor de feestdagen. Met recepten en tips van de beste food writers, fotografen en stylisten om je vingers bij af te likken en je ogen uit te kijken.

LEES MEER OVER ELLE À TABLE

elle à table
ELLE à Table
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder