Zo tackle je een hele krab
Doe maar chic: met verse krab maak je geweldig feestelijke gerechten. Zoals dit Indiase voorafje met knoflook, dat je serveert met vers plat brood. Maar eerst tackelen we die krab, stap voor stap.

ELLE Eten
Tip!
Verse krab koop je (levend!) bij de visboer. Vraag om een mannetje, die bevatten meer vlees. Gebruik anders liever diepgevroren krab dan krab uit blik of surimisticks (imitatiekrab).
En verder
Eindelijk kans wat spullen te gebruiken die in de keukenla liggen te verstoffen. Een schaaldierenkraker, om het pantser van de scharen en poten te kraken. En een kreeftenvorkje voor het betere pulk en peuterwerk. Als alternatief: haaknaald, satéspiesje, fonduevork, vleeshamer, bodem van steelpannetje, etc.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io