Voor eens en voor altijd: zó snijd je een mango

Een minilesje mango snijden.

Mango’s zijn een ware traktatie. Deze heerlijk zoete fruitsoort kan soms wel wat glibberig zijn bij het schillen. Een minilesje mango snijden.

Hoe snijd je een mango?

  1. Snijd in de lengte allebei de kanten – tot de pit – van de mango af, zodat je twee helften krijgt.
  2. Maak in beide helften verticale en daarna horizontale sneetjes: zo ontstaan er partjes.
  3. Duw met je duimen vanaf de schil de mangopartjes naar buiten en snijd vervolgens de halve mango doormidden. Doe dit ook bij de andere helft.
  4. Nu kun je de partjes er (wees wel voorzichtig!) met je mes ‘afschrapen’.
  5. Het deel met de pit is nog over. Snijd de schil er zo ver tot je de pit voelt af: ook hier kun je nog een goede portie mango vanaf schrapen.

    Eet smakelijk!

    This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

    Volg ELLE Eten al op Facebook en Instagram en blijf altijd op de hoogte!

    This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
    Advertentie - Lees hieronder verder
    Meer van Kooktips