G&T én high cuisine op één dakterras in Amsterdam-Noord

Groovy Tables krijgt in juli een heel speciaal tintje.

Groovy Tables by Gin Mare
Gin Mare

Ja hoor, alsof Groovy Tables nog niet tof genoeg was. Het coolste rooftoprestaurant van het land krijgt deze zomer één maand een extra speciaal tintje. In juli is het Gin Mare die de leiding neemt, en zij zetten het dakterras nog verder op culinaire stelten.

Groovy Tables by Gin Mare

Op dat dakterras in Amsterdam-Noord is het die zomermaand dus nóg meer alsof je onder een mediterraan zonnetje zit. Daalders' Dennis Huwaë stelde een speciaal MedTransfers-menu samen dat getekend wordt door verse seizoensproducten uit het zuiden. Het menu wordt bijgestaan door een fijne drank-pairing.

Water, Product, Hand, Drink, Bartender, Science, Drinking water,
Gin Mare

Cocktailarrangement

In plaats van een standaard wijnarrangement, koppelt Gin Mare aan elk van de zes gerechten een bijpassende cocktail op basis van de bekende gin. Een perfecte match, want elke botanical uit de gin komt uit verschillende landen in de mediterrane streek. Die pairing in combinatie met speciaal geselecteerde muziek, entertainment en een apart decor, neemt je mee op een gevoelsmatige trip richting de Middellandse zee.

After dinner drinks

Uitgegeten? Speciaal voor Groovy Tables by Gin Mare bedacht het ginmerk ook een nieuwe cocktail, die de gehele zomer op de kaart staat. Na het diner kunnen de voeten nog tot middernacht van de vloer tijdens de after dinner drinks.

Bij zijn is meemaken, dus reserveer gauw een van de beperkte plaatsen in juli.

Wat te doen? Groovy Tables by Gin Mare
Waar?
HoogtIJ, Johan van Hasseltweg 39, Amsterdam-Noord
Wanneer?
4, 6, 18, 19 en 20 juli 2019
Kost dat? Vanaf € 85
Meer info en reserveren?
Groovy Tables by Gin Mare

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder