ZOEK

Nu online: dé gids voor de meest bijzondere producten in foodland

Ken je het aanbod van de buurtsuper uit je hoofd en snak je naar verandering van spijs? Ben je al tijden op zoek naar bacon doughnuts, Griekse herdersthee, Fries schepijs of vanille-hibiscusmaramelade? Zoek niet verder.

gerelateerd
Bewezen: van een rood bord eet je minder
Over datum? Deze producten kun je nog prima eten
Om déze reden krijg je om 4 uur ’s middags slaap en trek
Word je dik van eten na 8 uur ‘s avonds?
Beeld: Sharp Sharp

Op de NeighbourFood Guide, het nieuwe online platform van publiekslieveling de NeighbourFood Market, vind je bijzondere cateraars, foodmakers, koks en boerderijwinkels uit het hele land. Wat ze gemeen hebben, is dat ze geen huis-, tuin- en keukencreaties aanbieden: het regent bijzondere producten op de NeighbourFood Guide.

Zo besloot de Amsterdamse Lottie bij gebrek aan goede doughnuts ze zelf maar te gaan bakken, en dat doet met uitsluitend natuurlijke ingrediënten en in bijzondere smaken (maple bacon bliss doughnut, anyone?). Pinch maakt traditionele Chinese dumplings met niet zulke traditionele vullingen - denk Amerikaanse buffalo chicken of Zuid-Afrikaanse bobotie. De veganistische, gluten-, lactose- èn suikervrije treats van Sharp Sharp zijn verantwoord, lekker en adembenemend om te zien. En zo kunnen we nog wel even doorgaan. 

In de gids vind je verse, gezonde producten, kant-en-klaarmaaltijden, verantwoorde - en wat minder verantwoorde - snacks, mooie olijfoliën en delicatessen. Nog leuker is dat ook de verhalen áchter de producten verteld worden. Wij zijn fan!

Wekelijks ELLE ETEN's LUNCHBOX ONTVANGEN?
GO