Spiesjes met parmaham

Het makkelijkste voorgerecht ooit!

Spiesjes parmaham
Archief Elle Eten
Advertentie - Lees hieronder verder
Porties: 4 porties
Totale Tijd: 0 uur 20 minuten
Ingrediënten
4

dikke sneetjes pain de campagne (of ander stevig brood)

1

dikke teen knoflook

8 el.

olijfolie

4 el.

pijnboompitten

8

minibolletjes buffelmozzarella

8

dungesneden plakken parmaham

handvol kleine blaadjes basilicum

Extra

8 satéstokjes of tapasprikkers

Bereidingswijze
Bereiding
  1. Rooster de boterhammen. Halveer de knoflook en wrijf er stevig mee over het brood. Druppel er wat olijfolie over en snij het brood in dobbelstenen. 
  2. Rooster de pijnboompitten even in een droge koekenpan. Laat de mozzarella uitlekken. Rol of vouw de parmaham losjes op. Rijg aan elk satéstokje achtereenvolgens 1 blokje brood, 1 plakje parmaham, 1 mozzarellabolletje en opnieuw 1 broodblokje.
  3. Leg de spiesjes op een bordje. Schenk er wat olijfolie over. Bestrooi met een beetje zout, grofgemalen peper, de pijnboompitten en wat basilicum. Bewaar tot gebruik afgedekt in de koelkast.
This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Volg ELLE Eten al op Facebook en Instagram en blijf altijd op de hoogte!

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder