Groentesalade met biefstuk

Fris en vol van smaak!

groentesalade met biefstuk
Jérôme Bilic

Isn't it lovely? Deze groentesalade met biefstuk is heerlijk als licht diner of in combinatie met geroosterde aardappeltjes. Lekker fris, maar toch vol van smaak. En een lust voor het oog!

Advertentie - Lees hieronder verder
Porties: 4 porties
Totale Tijd: 0 uur 30 minuten
Ingrediënten
1

rode ui, in halve ringen

1

olijfolie

400 g

groente (peultjes, maïskolfjes, worteltjes)

1 el.

gekruid zeezout

4

biefstukken à 120 g

1 el.

balsamico-azijn

wat blaadjes basilicum, fijngesneden

Bereidingswijze
  1. Fruit de ui in de olie op laag vuur. Voeg de groenten, wat water en zout toe en bak 10 minuten op hoog vuur. 
  2. Verwarm in een andere pan het zeezout tot het gaat knisperen. Voeg het vlees toe en bak 2 minuten per kant (rood) of 3 à 4 minuten (medium). Voeg in de laatste minuut de azijn toe. 
  3. Laat het vlees 5 min rusten en snij het daarna in plakjes. Verdeel de groente over 4 borden, verdeel het vlees en de jus erover en garneer met basilicum.

De azijn zorgt dat het vlees lekker mals wordt, pittig smaakt en een dieprode kleur krijgt.

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Volg ELLE Eten al op Facebook en Instagram en blijf altijd op de hoogte!

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Gezonde recepten