Pastrami club sandwich met zuurkool

Op een bedje van zuurkool met knoflookbrood als bodem. Heerlijk!

pastrami
ELLE Eten
Advertentie - Lees hieronder verder
Porties: 4 porties
Totale Tijd: 0 uur 20 minuten
Ingrediënten
12

sneetjes zuurdesembrood

50 g

knoflookboter

1

rode/groene paprika

3 el.

olijfolie

1 tl.

zuurkool, uitgelekt

200 g

pastrami, in dunne plakjes

100 g

komijnekaas, in dunne plakjes

Zout en peper uit de molen

Extra: satéprikkers

Bereidingswijze

Bestrijk de sneetjes brood met knoflookboter en rooster onder een hete grill tot net knapperig. Snij de paprika in dunne reepjes. Roer de olie, honing en zout en peper goed door elkaar. Meng de zuurkool met de dressing en paprikareepjes. Schep op elk sneetje brood wat zuurkoolsalade, pastrami en plakjes komijnekaas. Schuif onder de grill en rooster tot de kaas gaat smelten. Leg voor elke sandwich drie sneetjes op elkaar en zet ze vast met een prikker. Serveer met sour cream-saus.

On the side
Sour cream-saus: roer 250 g sour cream los met 2 in dunne ringen gesneden bosuien. Breng op smaak met peper en zout.

Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Vlees