Bruschetta met asperges, ricotta en pancetta
Bruschetta's zijn het perfecte voorafje. Lekker, makkelijk en je kan er eindeloos mee variëren!

ELLE Eten
Porties:
4
porties
Totale Tijd:
0
uur
20
minuten
Ingrediënten
12
(wilde) groene asperges
8
plakken pancetta
4
dikke plakken zuurdesembrood
250
g
ricotta
olijfolie extra vergine
zwarte peper uit de molen
Extra: aluminiumfolie
Bereidingswijze
Snij een stukje van de onderkant en schil indien nodig het onderste houtige deel van de asperges met een dunschiller. Stoom of kook de asperges in 3-4 min beetgaar. Bak intussen de plakjes pancetta krokant in een droge koekenpan en laat ze uitlekken op een laag keukenpapier. Rooster de boterhammen in een broodrooster of onder een voorverwarmde ovengrill.
Besmeer het brood royaal met ricotta en beleg met pancetta en asperges. Druppel er wat olijfolie over en maal er grof peper boven.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io