Carpacciorolletjes met rucola op venkelsalade

Een leuke variant op de Italiaanse klassieker.

carpacciorolletjes
ELLE Eten
Advertentie - Lees hieronder verder
Porties: 4 porties
Totale Tijd: 0 uur 20 minuten
Ingrediënten
2

venkelknollen, in dunne plakken

75 mL

olijfolie

200 g

carpaccio

100 g

rucola

1 el.

citroensap

4

ansjovisfilets, in dunne reepjes gesneden

30 g

pecorino (schapenkaas)

Extra: grillpan

Bereidingswijze

Bestrijk de venkelplakken met de helft van de olie en grill ze aan 2 kanten mooi bruin. Besprenkel de rucola met citroensap en 1 el olie. Leg op elk plakje carpaccio wat rucola en rol ze op. Verdeel de venkel over 4 borden, leg er ansjovis en een rolletje op en schaaf er dunne plakjes pecorino over. Bestrooi met peper en bedruppel met de rest van de olie.

Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Vlees