Carpacciorolletjes met rucola op venkelsalade

Een leuke variant op de Italiaanse klassieker.

zomerse-lichte-gerechten
ELLE Eten
Advertentie - Lees hieronder verder
Porties: 4 porties
Totale Tijd: 0 uur 20 minuten
Ingrediënten
2

venkelknollen, in dunne plakken

75 mL

olijfolie

200 g

carpaccio

100 g

rucola

1 el.

citroensap

4

ansjovisfilets, in dunne reepjes gesneden

30 g

pecorino (schapenkaas)

Extra: grillpan

Bereidingswijze

Bestrijk de venkelplakken met de helft van de olie en grill ze aan 2 kanten mooi bruin. Besprenkel de rucola met citroensap en 1 el olie. Leg op elk plakje carpaccio wat rucola en rol ze op. Verdeel de venkel over 4 borden, leg er ansjovis en een rolletje op en schaaf er dunne plakjes pecorino over. Bestrooi met peper en bedruppel met de rest van de olie.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Vlees