Carpacciorolletjes met rucola op venkelsalade
Een leuke variant op de Italiaanse klassieker.

ELLE Eten
Porties:
4
porties
Totale Tijd:
0
uur
20
minuten
Ingrediënten
2
venkelknollen, in dunne plakken
75
mL
olijfolie
200
g
carpaccio
100
g
rucola
1
el.
citroensap
4
ansjovisfilets, in dunne reepjes gesneden
30
g
pecorino (schapenkaas)
Extra: grillpan
Bereidingswijze
Bestrijk de venkelplakken met de helft van de olie en grill ze aan 2 kanten mooi bruin. Besprenkel de rucola met citroensap en 1 el olie. Leg op elk plakje carpaccio wat rucola en rol ze op. Verdeel de venkel over 4 borden, leg er ansjovis en een rolletje op en schaaf er dunne plakjes pecorino over. Bestrooi met peper en bedruppel met de rest van de olie.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io