Vijgen met ham en mozzarella
Gemakkelijk te maken en overheerlijk! Een voorgerecht van: vijgen met ham en mozzarella.

sveta_zarzamoraGetty Images
Porties:
4
porties
Totale Tijd:
0
uur
20
minuten
Ingrediënten
8
paarse vijgen, rijp maar stevig
4
kleine buffelmozzarella
16
dunne plakken rauwe parmaham
6
el.
fruitige olijfolie
3
el.
appel azijn
fleur de sel
versgemalen peper
Bereidingswijze
Schil eventueel de vijgen. Halveer de vijgen en verdeel ze over de 4 borden. Laat de mozzarella uitlekken en halveer ze. Leg ze met de opgerolde plakken ham bij de vijgen op de borden. Meng de olijfolie met de appelazijn en druppel over de mozzarella. Bestrooi met wat fleur de sel en peper en serveer direct.
Lekker met een frisse salade van rucola, (vlees)tomaten, gegrilde paprika en basilicum, met een dressing van olijfolie en balsamico-azijn.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io