Griekse runderstoofschotel Stifado
Dé stoofschotel onder de stoofschotels is de Griekse stifado. Een must om een keer te maken.

Archief Elle Eten
Porties:
6
- 8
Totale Tijd:
3
uur
0
minuten
Ingrediënten
6
el.
olijfolie
1
tl.
gemalen komijn
6
el.
wijnazijn
200
mL
rode wijn
3
rijpe tomaten, in stukjes
2
blaadjes laurier
2
teentjes knoflook, fijngehakt
1
kaneelstokje
2
tl.
suiker
50
g
rozijnen
150
g
feta, in blokjes
Bereidingswijze
Verhit de olijfolie en bak hierin het vlees bruin. Haal uit de pan en bestrooi met komijn. Smoor in dezelfde pan de uitjes 10 min op middelhoog vuur. Schep het vlees er weer bij plus de overige ingrediënten, behalve de feta. Voeg 2 kopjes water toe, dek af en laat 2½ uur stoven op laag vuur. Schep op het allerlaatst de feta erdoor. Breng op smaak met peper en zout.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io