Aardappelsalade met pancetta en feta

Aardappelsalade 2.0: met pancetta en feta!

image
Elle Eten
Advertentie - Lees hieronder verder
Porties: 4
Totale Tijd: 0 uur 20 minuten
Ingrediënten
Voor de salade
400 g

krieltjes in de schil

1

rode ui, gesnipperd

2

hardgekookte eieren, fijngehakt

100 g

pancetta, krokant geakken 

100 g

feta, verkruimeld

50 g

waterkers

Voor de dressing
2

eidooiers

2 tl.

dijonmosterd

1

snufje zout

2 tl.

citroensap

250 mL

arachideolie

150 mL

olijfolie

150 mL

melk

Bereidingswijze

Meng voor de dressing de eidooiers met mosterd, zout en citroensap en voeg al kloppend de olie toe, eerst druppelsgewijs en daarna iets sneller. Blijf kloppen tot een lobbige saus ontstaat en doe er dan de melk en de extra mosterd bij. 

Halveer de krieltjes en kook ze in ruim kokend water met zout tot ze gaar zijn. Giet ze af en meng ze met de dressing. Voeg de rode ui, eieren, pancetta en feta toe, hussel voorzichtig, breng op smaak met zout en peper en laat de salade afkoelen. Serveer met waterkers.

Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Vlees