Aardappelsalade met pancetta en feta

Aardappelsalade 2.0: met pancetta en feta!

Aardappelsalade met pancetta en feta
Elle Eten

Zin in een lekkere aardappelsalade? Deze is net wat anders dan de traditionele aardappelsalade. Lekker fris en hartig met feta en pancetta! 

Volg ELLE Eten al op Facebook en Instagram en blijf altijd op de hoogte! 

Advertentie - Lees hieronder verder
Porties: 4
Totale Tijd: 0 uur 20 minuten
Ingrediënten
Voor de salade
400 g

krieltjes in de schil

1

rode ui, gesnipperd

2

hardgekookte eieren, fijngehakt

100 g

pancetta, krokant geakken 

100 g

feta, verkruimeld

50 g

waterkers

Voor de dressing
2

eidooiers

2 tl.

dijonmosterd

1

snufje zout

2 tl.

citroensap

250 mL

arachideolie

150 mL

olijfolie

150 mL

melk

Bereidingswijze
  1. Meng voor de dressing de eidooiers met mosterd, zout en citroensap en voeg al kloppend de olie toe, eerst druppelsgewijs en daarna iets sneller. Blijf kloppen tot een lobbige saus ontstaat en doe er dan de melk en de extra mosterd bij. 
  2. Halveer de krieltjes en kook ze in ruim kokend water met zout tot ze gaar zijn. Giet ze af en meng ze met de dressing. Voeg de rode ui, eieren, pancetta en feta toe, hussel voorzichtig, breng op smaak met zout en peper en laat de salade afkoelen. Serveer met waterkers.
This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

Volg ELLE Eten al op Facebook en Instagram en blijf altijd op de hoogte!

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder