Geroosterde wintergroenten met kip in pancetta
Rijke smaken en goede ingrediënten: wat wil je nog meer?

Getty Images
Porties:
2
porties
Totale Tijd:
0
uur
20
minuten
Ingrediënten
Ingrediënten
4
kippendijen
4
plakken dun gesneden pancetta
2
tenen knoflook
1
rode ui, in vieren
2
gekookte rode bieten, in vieren
1/2
flespompoen, in plakken
1
pastinaak, geschild en in grove stukken
2
rosevalaardappelen, in vieren
2
schorseneren, schoongemaakt en in grove stukken
2
takjes rozemarijn
4
takjes tijm
3
el.
olijfolie
2
el.
balsamicoazijn
peper en zout (uit de molen)
Bereidingswijze
Bereiding
Wrijf de kippendijen in met peper en zout en rol ze in de pancetta. Leg ze op een ingevette bakplaat. Plet de knoflook en leg hem met de groente en de kruiden bij de kip. Bestrooi met peper en zout en besprenkel met olie en azijn. Zet minimaal 20 min in een op 200ºC voorverwarmde oven, tot de kip gaar is en de groente gekleurd en serveer meteen.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io