Geroosterde wintergroenten met kip in pancetta

Rijke smaken en goede ingrediënten: wat wil je nog meer?

wintergroenten kip pancetta
Getty Images
Advertentie - Lees hieronder verder
Porties: 2 porties
Totale Tijd: 0 uur 20 minuten
Ingrediënten
Ingrediënten
4

kippendijen

4

plakken dun gesneden pancetta

2

tenen knoflook

1

rode ui, in vieren

2

gekookte rode bieten, in vieren

1/2

flespompoen, in plakken

1

pastinaak, geschild en in grove stukken

2

rosevalaardappelen, in vieren

2

schorseneren, schoongemaakt en in grove stukken

2

takjes rozemarijn

4

takjes tijm

3 el.

olijfolie

2 el.

balsamicoazijn

peper en zout (uit de molen)

Bereidingswijze
Bereiding

Wrijf de kippendijen in met peper en zout en rol ze in de pancetta. Leg ze op een ingevette bakplaat. Plet de knoflook en leg hem met de groente en de kruiden bij de kip. Bestrooi met peper en zout en besprenkel met olie en azijn. Zet minimaal 20 min in een op 200ºC voorverwarmde oven, tot de kip gaar is en de groente gekleurd en serveer meteen.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Vlees