Minipizza met chorizo

Wie houdt er niet van pizza?

minipizza-met-chorizo
ELLE Eten

 

Advertentie - Lees hieronder verder
Porties: 4 porties
Totale Tijd: 0 uur 40 minuten
Ingrediënten
1

pizzadeeg (kant-en-klaar of vers)

tomatensaus (kant-en-klaar of vers)

middelgrote tomaten, in plakjes

(ong 1 bol) mozzarella, goed uitgelekt, in stukjes

 plakjes gekookte ham, in stukjes

olijfolie

versgemalen peper, zout

plakjes chorizo

basilicumblaadjes, in stukjes gescheurd

Extra: met bakpapier beklede bakplaat

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 210°C. Rol het pizzadeeg uit tot een ronde lap en leg op de bakplaat. Bestrijk het deeg met tomatensaus tot 1 cm van de rand. Garneer met mozzarella, tomaat en ham. Besprenkel met olijfolie, breng op smaak en zet 15 min in de oven. 

Verlaag de oventemperatuur naar 180°C. Verdeel de chorizo en basilicum erover, laat nog 5 min bakken en serveer direct.

Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Vlees