Vlees

image Artisjoktaart met ui en bacon

Door weer en wind naar de supermarkt? Écht niet. Voor deze taart hoef je de deur niet uit.

kwarteltjes Kwarteltjes met druiven-dragonsaus en pastinaakpuree

Niet meer vechten om het mooiste stuk wild - ieder zijn eigen kwarteltje in dit feestelijke hoofdgerecht.


guus meeuwis worstenbroodje Worstenbroodjes met zuurkool en uitjes

Heb je in Brabant iets te vieren, dan hoort daar worstenbrood bij.


braziliaanse worstenbroodjes Braziliaanse worstenbroodjes met jalapeño en tomaat

Heb je in Brabant iets te vieren, dan hoort daar worstenbrood van Guus Meeuwis bij.


parelhoen in port Parelhoen in port met uitjes en druiven

De bijbel van de Italiaanse keuken richt zich met De Zilveren Lepel Vlees op de carnivoren. Het staat bomvol authentieke vlees-, gevogelte-, en wildgerechten. We delen zo'n klassieker.

chique hotdogs Zo maak je chique hotdogs

Deze hotdog staat een treetje hoger op de culinaire ladder. Het belangrijkste van de hotdog van nu is dat de worst handgedraaid is.



Advertentie - Lees hieronder verder
recept-de-poussin Recept: de poussin van Hotel de Goudfazant

Een poussin is niet zomaar een kippetje en een kippetje is niet zomaar een poussin. Daar zijn regels voor. Vooral als het op een pico bello bereiding aankomt.

citroenkip freekehsalade Citroenkip uit de oven met freekehsalade

Kip klaarmaken moet makkelijk zijn - mee eens? Maar de smaak mag best een keer uitgesproken zijn. Dit gerecht is dat zonder twijfel.


courgetti Courgetti met kip, feta en dille

Pasta pollo zónder de koolhydraten.


Chef Met Lef Broodje lamsmerguez met chilikoolraapfriet en kerrie-truffelmayonaise

Sausage party! Comfort food kán dus healthy zijn, bewijst dit door een diëtist getest recept uit Chef met Lef.


image Chicken fajita bowl met bloemkoolrijst

Want een dieet zonder Mexicaans houden we niet lang vol.

image Pompoenrisotto met chorizo en postelein

Weer eens wat anders dan paddenstoelenrisotto!



Advertentie - Lees hieronder verder
Eendenborst pistachekorst Eendenborst met pistachekorst, pruimen-portsaus en courgetterol met quinoa

Het wordt vaak tijdens Kerstmis gegeten, maar ook op andere momenten is eendenborst een feestje!

rendang recept Rendang

Recept uit hét stoofvleesboek: 'De mijne is de beste'.


image Lamsgehaktballetjes met orzo

Sergio Herman: 'Hier moet je niet over lullen, die moet je gewoon maken.'


wintergroenten kip pancetta Geroosterde wintergroenten met kip in pancetta

Rijke smaken en goede ingrediënten: wat wil je nog meer?


image Griekse runderstoofschotel Stifado

Dé stoofschotel onder de stoofschotels is de Griekse stifado. Een must om een keer te maken.

Spiesjes parmaham Spiesjes met parmaham

Het makkelijkste voorgerecht ooit!



Advertentie - Lees hieronder verder
Wild Zwijn - De Wilde Keuken Langzaam gegaard wild zwijn

Een recept uit De Wilde Keuken, de kookbijbel over jagen en wild van Stéphane Reynauld.

wild-zwijn Langzaam gegaard wild zwijn

Een recept uit De Wilde Keuken, de kookbijbel over jagen en wild van Stéphane Reynauld.


minitaartjes lentegroente Minitaartjes met lentegroente en spekreepjes

Als je hier geen trek van krijgt...


kipsandwich Kipsandwich

Altijd lekker en vandaag in Today's special: een overheerlijke kipsandwich. Voor de lunch of gewoon als snack tussendoor!


recept-pasta-carbonara Recept! Pasta carbonara


De klassieker onder de klassiekers. Enne, dit recept is uiteraard zónder room!

Perfecte carbonara De perfecte versie van pasta carbonara


Op deze manier maak je de perfectie versie van pasta carbonara.



Advertentie - Lees hieronder verder