Maak deze wontons op je gemak in het weekend, vries ze in en eet ze doordeweeks.
Wat krijg je als je het beste van alle uienrecepten samenvoegt? Deze Franse uiensoep!
Choucroute op z'n Frans.
Het recept uit zijn nieuwste boek 7 x anders
Het specerijenmengsel voor deze curry maak je zelf en dat proef je! De saus is romig maar licht en bereid met yoghurt en amandelen.
Een kerstmenu met alleen het beste uit Neerlands voorraadkast. Schuif aan in de Gouden Eeuw!
Mjam: deze Italiaanse rolletjes van bresaola doen denken aan carpaccio, maar smaken een stuk spannender!
Wordt dit de showstopper tijdens jouw kerstdiner?
Een oer-Franse klassieker, deze ‘sucré-salé’-bereiding die zoet en hartig samenbrengt.
Het stoofvlees voor deze wildgratin kun je een dag van tevoren maken. Ook hiervoor geldt dat de smaak er eigenlijk alleen maar op vooruit gaat.
Het wordt vaak tijdens Kerstmis gegeten, maar ook op andere momenten is eendenborst een feestje!
Nacho's 2.0
Waanzinnig mals en vol barbecuesmaak
Geserveerd op een zacht (brioche)broodje
Wie houdt er niet van pizza?
En hij staat binnen 20 minuten op tafel!
Met pittige pindasaus en zoetzure komkommer.
Een simpel recept uit Easy Dinners dat door zijn ingrediënten onweerstaanbaar wordt.
Ultiem comfort food!
Een recept uit De Wilde Keuken, de kookbijbel over jagen en wild van Stéphane Reynauld.