Supersimpele marinade voor vis
Met maar 4 ingrediënten!

Nina Van Der Kleij / EyeEmGetty Images
Zalm, kabeljauw, makreel of zelfs een schaal met gamba's: allemaal hartstikke lekker puur, maar met een goede marinade nog zoveel beter! Je hebt er maar 4 ingrediënten voor nodig, dus waar wacht je nog op?
Porties:
2
- 4
porties
Totale Tijd:
0
uur
5
minuten
Ingrediënten
1
citroen, rasp en sap
1
knoflookteen
1
el.
tomatentapenade
2
el.
olijfolie
Bereidingswijze
- Rasp de schil van de citroen en pers het sap uit. Pel de knoflook en rasp fijn.
- Meng de sambal met de olie, knoflook, citroenrasp en -sap naar smaak.
- Proef en breng de marinade eventueel extra op smaak met peper en zout.
Hou je van pittig? Voeg dan een lepel van je favoriete sambal toe of vervang de tapenade voor sambal oelek.
This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io