Thaise viskoekjes
Het recept uit De Bijbel van de Thaise Keuken

SIMONE VAN DEN BERG
Porties:
20
porties
Totale Tijd:
0
uur
10
minuten
Ingrediënten
500
g
witvisfilet
1
ei, geklutst
1
el.
rode currypasta
1
tl.
suiker
zout
5
stengels kousenband, fijngesneden
10
kaffirlimoenblaadjes, fijngesneden
olie, om in te frituren
chilisaus, om te serveren
Bereidingswijze
- Maal de visfilet, het ei, de rode currypasta, suiker en een snufje zout in de keukenmachine tot een fijne currypasta. Roer de kousenband en de kaffirlimoenblaadjes erdoorheen.
- Verhit intussen olie in een wok.
- Verdeel het vismengsel in 20 porties en vorm er mooie, ronde viskoekjes van. Frituur de viskoekjes in porties in ongeveer 4 minuten goudbruin en gaar. Laat uitlekken op keukenpapier en serveer met chilisaus.
This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
Dit recept is afkomstig uit De Bijbel van de Thaise Keuken.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io