Tuna melt broodje met Greens Paprika & Courgette

Is het al lunchtijd?

broodje bal en andere stevige boterhammen
Smaeck
Advertentie - Lees hieronder verder
Porties: 2 porties
Voorbereidingstijd: 0 uur 10 minuten
Kooktijd: 0 uur 6 minuten
Totale Tijd: 0 uur 16 minuten
Ingrediënten
2

afbakpanini of pistoletjes

1

bakje SMAECK Greens Paprika & Courgette

Stuk jong belegen (boeren)kaas

50 g

tonijn op olie (uit blik)

Handje rucola

Zwarte peper

Bereidingswijze
  1. Verwarm de oven voor op 220 graden (onder- en bovenwarmte) en bekleed een bakblik met bakpapier.
  2. Snijd de panini broodjes open. Besmeer de onderste helften met een laagje van de paprika & courgette spread. Schaaf plakjes van de jong belegen kaas en leg die over de spread heen. Verdeel hier weer wat tonijn over en eindig met een tweede laag kaasplakjes.
  3. Leg de broodjes (inclusief de kapjes) op het bakblik en bak circa 6 minuten in de oven tot de kaas mooi gesmolten is.
  4. Haal daarna uit de oven en garneer de tuna melt broodjes met extra toefjes van de paprika & courgette spread, een plukje rucola, wat fijngehakte rode peper en een snufje zwarte peper.

Receptuur Francesca Kookt

image
Smaeck
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Vis