Bladerdeegstengels met gerookte zalm
Perfect hapje voor op een feestje of een borrel!

Archief Elle Eten
Porties:
6
porties
Totale Tijd:
0
uur
20
minuten
Ingrediënten
Ingrediënten
2
plakjes roomboterbladerdeeg
2
el.
crème fraîche
1/2
el.
mierikswortelrasp
100
g
gerookte wilde zalm
bieslook
Bereidingswijze
Bereiding
Leg de plakjes bladerdeeg op elkaar en rol ze uit tot een rechthoekige lap van 20 cm lang. Snij hiervan 6 stroken van 1 cm breed. Bak de bladerdeegstroken op bakpapier 15-20 min in een op 180ºC voorverwarmde oven. Laat de stengels afkoelen
Meng de crème fraîche met de mierikswortelrasp en bestrijk het bovenste deel van de stengels hiermee. Wikkel de zalm eromheen en garneer met sprieten bieslook.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io