Bladerdeegstengels met gerookte zalm

Perfect hapje voor op een feestje of een borrel!

bladerdeegstengel gerookte zalm
Archief Elle Eten
Advertentie - Lees hieronder verder
Porties: 6 porties
Totale Tijd: 0 uur 20 minuten
Ingrediënten
Ingrediënten
2

plakjes roomboterbladerdeeg

2 el.

crème fraîche

1/2 el.

mierikswortelrasp

100 g

gerookte wilde zalm

bieslook

Bereidingswijze
Bereiding

Leg de plakjes bladerdeeg op elkaar en rol ze uit tot een rechthoekige lap van 20 cm lang. Snij hiervan 6 stroken van 1 cm breed. Bak de bladerdeegstroken op bakpapier 15-20 min in een op 180ºC voorverwarmde oven. Laat de stengels afkoelen

Meng de crème fraîche met de mierikswortelrasp en bestrijk het bovenste deel van de stengels hiermee. Wikkel de zalm eromheen en garneer met sprieten bieslook.

Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Vis