Pasta met knoflookroom en mesclun

Een smaakvolle pasta met Franse slamelange.

pasta knoflookroom
Archief Elle Eten
Advertentie - Lees hieronder verder
Porties: 4 porties
Totale Tijd: 0 uur 20 minuten
Ingrediënten
Ingrediënten
5

tenen knoflook, gepeld

250 mL

slagroom

400 g

spaghetti of buccatini (gedroogd of vers, vers is sneller gaar)

50 g

parmezaanse kaas, gerasp

4

ansjovisfilets, zeer fijngehakt

100 g

rucola of mesclun grof gemalen zwarte peper

Bereidingswijze
Bereiding

Breng de knoflooktenen en room in een steelpannetje tegen de kook aan en laat 20 min zachtjes koken. Kook de pasta al dente. Roer de parmezaanse kaas en de ansjovis door de knoflookroom en pureer alles even met de staafmixer of in de keukenmachine. Schep de room door de pasta, schep de rucola of mesclun erdoor en bestrooi met ruim peper.

Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Vis