Pasta met knoflookroom en mesclun
Een smaakvolle pasta met Franse slamelange.

Archief Elle Eten
Porties:
4
porties
Totale Tijd:
0
uur
20
minuten
Ingrediënten
Ingrediënten
5
tenen knoflook, gepeld
250
mL
slagroom
400
g
spaghetti of buccatini (gedroogd of vers, vers is sneller gaar)
50
g
parmezaanse kaas, gerasp
4
ansjovisfilets, zeer fijngehakt
100
g
rucola of mesclun grof gemalen zwarte peper
Bereidingswijze
Bereiding
Breng de knoflooktenen en room in een steelpannetje tegen de kook aan en laat 20 min zachtjes koken. Kook de pasta al dente. Roer de parmezaanse kaas en de ansjovis door de knoflookroom en pureer alles even met de staafmixer of in de keukenmachine. Schep de room door de pasta, schep de rucola of mesclun erdoor en bestrooi met ruim peper.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io