Tonijnsalade met wasabi-dressing
Supersimpel, maar daardoor zeker niet minder lekker.

tonijnsalade
Porties:
4
Totale Tijd:
0
uur
45
minuten
Ingrediënten
4
tonijnsteaks à 100 g
100
g
haricots verts
200
g
gemengde sla
2
el.
kappertjes
4
el.
zalmeitjes
Voor de marinade
2
el.
geraspte gember
4
el.
sojasaus
2
el.
rijstwijn
2
el.
mirin
1
tl.
sesamolie
Voor de dressing
2
tl.
wasabipasta (tube, bij toko)
5
el.
arachideolie
1
el.
limoensap
zout, peper
Bereidingswijze
Meng alle ingrediënten voor de marinade en marineer de tonijn ong 30 min. Blancheer de haricots verts kort in lichtgezouten water, spoel koud af. Meng de ingrediënten voor de dressing.
Dep de tonijn een beetje droog, bestrijk licht met olie en gril ze ong 2 min per kant in een hete grillpan. Verdeel de sla en haricots verts over 4 borden, leg op elk een tonijnsteak en besprenkel met de dressing. Garneer met kappertjes en zalmeitjes.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io