Spaghetti met geroosterde mul

Heb jij weleens aan mul gedacht voor bij pasta? Een killer combo!

spaghetti-met-geroosterde-mul
ELLE Eten
Advertentie - Lees hieronder verder
Porties: 4 porties
Totale Tijd: 0 uur 30 minuten
Ingrediënten
400 g

kerstomaatjes

extra vergine olijfolie

zout en peper

1 el.

tijmblaadjes

2

gedroogde chilipepers, verkruimeld

100 g

kleine zwarte olijven, ontpit

320 g

spaghetti

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 200°C. Meng de kerstomaatjes met wat olijfolie en zout en peper naar smaak. Leg ze in een enkele laag in een braadslede en prik elk tomaatje in met een vork. Zet 20 min in de voorverwarmde oven. Leg de mulfilets naast elkaar in een ovenschaal en bestrooi ze met de tijm, chilipeper, zout en peper. Sprenkel er olijfolie over en zet ze 5 min in de voorverwarmde oven.

Kook de spaghetti al dente in kokend water met zout. Laat de pasta uitlekken en doe hem terug in de pan. Voeg olijven, tomaten, 1 el olijfolie toe en zout en peper naar smaak. Leg de vis erop en meng alles voorzichtig.

Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Vis