Tagliolini met zalm en ricotta
Snel, makkelijk én superlekker!

Archief Elle Eten
Porties:
4
Totale Tijd:
0
uur
15
minuten
Ingrediënten
500
g
tagliolini (of tagliatelle)
125
g
ricotta
citroen (rasp)
1
el.
olijfolie, plus extra om te besprenkelen
1
lange dunne courgette, in kleine blokjes
3
el.
fijngehakte bieslook
250
g
gerookte zalm
optioneel: namaak kaviaar
Bereidingswijze
Kook de pasta beetgaar. Meng intussen de ricotta met citroenrasp, peper en zout. Verhit in een koekenpan de olie en bak de courgette 2-3 min. Voeg de bieslook toe en breng op smaak met peper en zout. Giet de pasta af en meng met de courgette en bieslook.
Verdeel de pasta over voorverwarmde diepe borden en leg er de zalm op.Schep op elke bord enkele theelepels viseitjes en een flinke dot ricotta. Sprenkel er nog wat olijfolie over en bestrooi met versgemalen peper.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io