Tagliolini met zalm en ricotta

Snel, makkelijk én superlekker!

image
Archief Elle Eten
Advertentie - Lees hieronder verder
Porties: 20
Totale Tijd: 0 uur 15 minuten
Ingrediënten
500 g

tagliolini (of tagliatelle)

125 g

ricotta

citroen (rasp)

1 el.

olijfolie, plus extra om te besprenkelen

1

lange dunne courgette, in kleine blokjes

3 el.

fijngehakte bieslook

250 g

gerookte zalm

optioneel: namaak kaviaar

Bereidingswijze

Kook de pasta beetgaar. Meng intussen de ricotta met citroenrasp, peper en zout. Verhit in een koekenpan de olie en bak de courgette 2-3 min. Voeg de bieslook toe en breng op smaak met peper en zout. Giet de pasta af en meng met de courgette en bieslook. 

Verdeel de pasta over voorverwarmde diepe borden en leg er de zalm op.Schep op elke bord enkele theelepels viseitjes en een flinke dot ricotta. Sprenkel er nog wat olijfolie over en bestrooi met versgemalen peper.

Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Vis