Zalm-clubsandwich

Classic!

zalm-club-sandwich
David Japy
Advertentie - Lees hieronder verder
Porties: 6 porties
Totale Tijd: 0 uur 20 minuten
Ingrediënten
200 g

verse roomkaas

1/4

ingemaakte citroen

1

citroen

1 el.

fijngesneden dille (vers of diepvries)

zout en versgemalen peper

9

donkerbruine boterhammen

6

plakjes gerookte zalm

Bereidingswijze

Schep de roomkaas in een diep bord. Snij het partje gepekelde citroen in piepkleine blokjes. Boen de citroen schoon en rasp de gele schil eraf boven de roomkaas.

Prak de citroenschil en dille met wat zout en royaal peper met een vork door de roomkaas. Besmeer hiermee 6 boterhammen en beleg elk met een plak zalm. Stapel de sandwiches per twee op elkaar en dek af met een derde boterham. Snij elke clubsandwich in 2 of 4 stukken, in blokken of driehoekjes.

Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Vis