Gevulde tomaatjes met garnalen in dragonolie
Dit voorafje met vis moet je proberen

Harold Pereira
Porties:
4
Totale Tijd:
0
uur
40
minuten
Ingrediënten
50
mL
olijfolie
2
tenen knoflook, in dunne plakjes
1
bosje verse dragon, fijngehakt
rasp en sap van 1/2 citroen
150
Hollandse garnalen
8
kleine tomaatjes (Tasty Tom), gehalveerd, kapjes verwijderd zodat ze blijven staan, zaadjes verwijderdcitroenzestes, om te garneren
Bereidingswijze
Verhit de olie en bak de plakjes knoflook op laag vuur glazig. Haal van het vuur en schep dragon, citroenrasp en -sap erdoor. Schenk over de garnalen en laat 30 min marineren. Laat ze uitlekken en verdeel over 16 tomatenhelften. Garneer met citroenzestes.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io