Gevulde tomaatjes met garnalen in dragonolie

Dit voorafje met vis moet je proberen

gevulde-tomaatjes
Harold Pereira
Advertentie - Lees hieronder verder
Porties: 4
Totale Tijd: 0 uur 40 minuten
Ingrediënten
50 mL

olijfolie

2

tenen knoflook, in dunne plakjes

1

bosje verse dragon, fijngehakt

rasp en sap van 1/2 citroen

150

Hollandse garnalen

8

kleine tomaatjes (Tasty Tom), gehalveerd, kapjes verwijderd zodat ze blijven staan, zaadjes verwijderdcitroenzestes, om te garneren

Bereidingswijze

Verhit de olie en bak de plakjes knoflook op laag vuur glazig. Haal van het vuur en schep dragon, citroenrasp en -sap erdoor. Schenk over de garnalen en laat 30 min marineren. Laat ze uitlekken en verdeel over 16 tomatenhelften. Garneer met citroenzestes.

Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Vis