Linguine met garnalen

Wie houdt er nu niet van pasta met garnalen?

image
Archief Elle Eten
Advertentie - Lees hieronder verder
Porties: 4
Totale Tijd: 0 uur 20 minuten
Ingrediënten
6 el.

olijfolie

3 el.

basilicum, fijngehakt

1

teen knoflook, fijngehakt

1 tl.

citroenrasp

250 g

linguine

400 g

grote garnalen, ontdooid en schoongemaakt

2

bosuitjes, in ringetjes

Bereidingswijze

Meng in een kom 4 el olijfolie met basilicum, knoflook, citroenrasp, zout en peper. Breng in een grote pan water met zout aan de kook. Kook de pasta beetgaar. Verwarm intussen 2 el olijfolie in een koekenpan met antiaanbaklaag. Bak hierin in 3-4 min de garnalen gaar, strooi er zout en peper over. Giet de pasta af, meng met de basilicumolie, garnalen en bosui. Proef of er meer zout of peper bij moet en serveer direct.

Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Vis