Makreel met knoflook, pepers en laurier uit de oven
Vis uit de oven!

Saskia van Osnabrugge
Porties:
4
porties
Totale Tijd:
0
uur
20
minuten
Ingrediënten
4
kleine makrelen, schoongemaakt
12
blaadjes laurier, de grote gescheurd
1
rode peper, de zaadjes verwijderd en in reepjes
2
tenen knoflook, in plakjes
100
olijfolie
grof zeezout
Bereidingswijze
Verwarm de oven op 180ºC. Leg de makreeltjes met z’n vieren in een met olijfolie ingevette braadslee. Verdeel de laurierblaadjes, knoflook, grof zeezout en reepjes peper erover. Doe ook wat in de holte van de vissen. Overgiet alles met olijfolie. Zet ca 12 min in de oven. Keer evt halverwege. Lekker met polenta en groene groenten.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io