Makreel met knoflook, pepers en laurier uit de oven

Vis uit de oven!

makreel
Saskia van Osnabrugge
Advertentie - Lees hieronder verder
Porties: 4 porties
Totale Tijd: 0 uur 20 minuten
Ingrediënten
4

kleine makrelen, schoongemaakt

12

blaadjes laurier, de grote gescheurd

1

rode peper, de zaadjes verwijderd en in reepjes

2

tenen knoflook, in plakjes

100

olijfolie

grof zeezout

Bereidingswijze

Verwarm de oven op 180ºC. Leg de makreeltjes met z’n vieren in een met olijfolie ingevette braadslee. Verdeel de laurierblaadjes, knoflook, grof zeezout en reepjes peper erover. Doe ook wat in de holte van de vissen. Overgiet alles met olijfolie. Zet ca 12 min in de oven. Keer evt halverwege. Lekker met polenta en groene groenten.

Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Vis