Vis

Recept met vis: poké bowl van Poké Perfect

We ontfutselden het recept voor hun signature dish: The Witzel!

Heilbot gepekeld in miso

Een rip off van de ‘miso marinated cod’ van het beroemde Japanse restaurant Nobu.



Hutsprotsalade met Amsterdamse-uiencrème en komijncroutons

Een heerlijk voorgerecht met oer-Hollandse ingrediënten.


Hoofdgerecht met vis: rode poon met droge worst, aardappelsaus en groene asperges

Koken als ***sterrenchef Jonnie Boer; met dit gerecht kan het!

Hoofdgerecht met vis: gegrilde zeebaars met gnocchi, zilverui, cèpes en jus van hazelnootjes

Steel de show met dit prachtige gerecht van sterrenchef Henk Savelberg!



Advertentie - Lees hieronder verder
Voorgerecht: gebakken coquilles met pompoen, gemarineerde tonijn met specerijenjus

3-sterrenchef Jacob-Jan Boerma van De Leest*** deelde zijn recept!

Aspic de homard met dashigelei en koriander-limoenmayo

Een feestelijk en fotogeniek geval.


Insalata di polpo

Octopussalade uit Lekker Fred.


Rendang (zo goed als vegan)

Lèèèkker Fred.


Makreel met komkommergin&tonic

Een recept van Cuisine Culinaire Purmerend, winnaars van Kookclub van het Jaar.

Paella met chorizo en mosselen

Paella maken uit de Airfryer blijkt een koud kunstje.



Advertentie - Lees hieronder verder
Taco's met octopus, guacachile en maisrelish met gekonfijte citroen

Deze taco's met octopus zijn een feest voor je smaakpapillen.

Linguine met vongole en 'nduja

Een zomerse pasta vongole met een nogal opwindend extraatje...


Makreel met bramen, biet en salie

Een zomerse vis met ballen.


Tuna melt broodje met Greens Paprika & Courgette

Is het al lunchtijd?


Viskoekjes van gerookte schelvis met mosterdsaus

Zacht en hartig, perfect voor een mooie lentedag.

Gelakte makreel met kaki en homemade sambal

Want zelf sambal maken is zo gepiept.



Advertentie - Lees hieronder verder
Op zeewier gestoomde Zeeuwse oesters met oosterse marinade

Je oester een extraatje geven? Stoom ze op de Big Green Egg.

Kankung met hollandaise pepesan

Dat ze in Azië dol zijn op waterspinazie vinden wij niet gek. Probeer 'm met deze hollandaise pepesan en je kunt er geen genoeg van krijgen.


Wilde zalm met geroosterde bieten, bleekselderijsalade en mierikswortelroom

Een niet-zo-doorsnee variant van een feestelijk voorgerecht met zalm.