Vis

Hutsprotsalade met uiencreme en croutons Hutsprotsalade met Amsterdamse-uiencrème en komijncroutons

Een heerlijk voorgerecht met oer-Hollandse ingrediënten.


Rode poon met groene asperges Hoofdgerecht met vis: rode poon met droge worst, aardappelsaus en groene asperges

Koken als ***sterrenchef Jonnie Boer; met dit gerecht kan het!


Gegrilde zeebaars met gnocchi, cepes, zilverui en jus van hazelnootjes Hoofdgerecht met vis: gegrilde zeebaars met gnocchi, zilverui, cèpes en jus van hazelnootjes

Steel de show met dit prachtige gerecht van sterrenchef Henk Savelberg!


Coquilles met pompoen en tonijn Voorgerecht: gebakken coquilles met pompoen, gemarineerde tonijn met specerijenjus

3-sterrenchef Jacob-Jan Boerma van De Leest*** deelde zijn recept!

Aspic de homard Aspic de homard met dashigelei en koriander-limoenmayo

Een feestelijk en fotogeniek geval.



Advertentie - Lees hieronder verder
Rendang jackfruit Lekker Fred Rendang (zo goed als vegan)

Lèèèkker Fred.

Insalata di polpo Lekker Fred Insalata di polpo

Octopussalade uit Lekker Fred.


image Makreel met komkommergin&tonic

Een recept van Cuisine Culinaire Purmerend, winnaars van Kookclub van het Jaar.


image Paella met chorizo en mosselen

Paella maken uit de Airfryer blijkt een koud kunstje.


taco-octopus Taco's met octopus, guacachile en maisrelish met gekonfijte citroen

Deze taco's met octopus zijn een feest voor je smaakpapillen.

linguine vongole Linguine met vongole en 'nduja

Een zomerse pasta vongole met een nogal opwindend extraatje...



Advertentie - Lees hieronder verder
rode bietjes recept Makreel met bramen, biet en salie

Een zomerse vis met ballen.

broodje bal en andere stevige boterhammen Tuna melt broodje met Greens Paprika & Courgette

Is het al lunchtijd?


Crispy fish cakes Viskoekjes van gerookte schelvis met mosterdsaus

Zacht en hartig, perfect voor een mooie lentedag.


makreel-homemade-sambal Gelakte makreel met kaki en homemade sambal

Want zelf sambal maken is zo gepiept.


image Op zeewier gestoomde Zeeuwse oesters met oosterse marinade

Je oester een extraatje geven? Stoom ze op de Big Green Egg.

waterspinazie kankung pepesan Kankung met hollandaise pepesan

Dat ze in Azië dol zijn op waterspinazie vinden wij niet gek. Probeer 'm met deze hollandaise pepesan en je kunt er geen genoeg van krijgen.



Advertentie - Lees hieronder verder
rode bieten recept Wilde zalm met geroosterde bieten, bleekselderijsalade en mierikswortelroom

Een niet-zo-doorsnee variant van een feestelijk voorgerecht met zalm.

image Rokerige hoemoessoep met polpo en gesmolten paprikaboter

Serveer deze stevige soep voor de lunch. Als voorgerecht kan natuurlijk ook, maar houd de porties dan bescheiden.


recept verse pasta Met dit recept zet je in no time verse pasta op tafel

Verse pasta is lekkerder dan de pasta die uit een pakje van de supermarkt komt. Feit. Nog een feit: tijdgebrek is geen excuus om je niet aan pasta maken te wagen. Daar bestaat namelijk een handig hulpje voor.