Vegetarische taco’s met pittige bloemkool, coleslaw en limoen

Easy peasy lemon squeezy!

Dit recept voor vega Mexicaanse taco’s staat met recht in ons favorietenlijstje. De combinatie van bloemkool met pittige buffalosaus, verfrissende coleslaw en limoen zorgt voor een unieke smaaksensatie. En het is makkelijker dan je denkt. 

Advertentie - Lees hieronder verder
Porties: 8 porties
Voorbereidingstijd: 0 uur 20 minuten
Kooktijd: 0 uur 30 minuten
Totale Tijd: 0 uur 50 minuten
Ingrediënten
250 g

bloem

1 tl.

knoflookpoeder

1 tl.

zout

1 tl.

gemalen witte peper

1 tl.

paprikapoeder

240 mL

melk

1

grote bloemkool (in roosjes)

120 mL

buffalosaus

8

wraps

250 g

coleslaw

ter garnering: verse peterselie

1

limoen, in partjes

Bereidingswijze
  1. Verwarm de oven voor op 230 graden. 
  2. Meng de bloem, knoflook- en paprikapoeder, witte peper en het zout in een kom. 
  3. Voeg hier de melk aan toe en mix met een spatel tot een glad beslag.
  4. Giet het beslag vervolgens over de bloemkoolroosjes en meng in de kom door elkaar. 
  5. Verdeel de ‘gemarineerde’ bloemkoolroosjes vervolgens op een ovenplaat. Bak dit voor ongeveer 20 minuten.
  6. Haal de bloemkoolroosjes uit de oven en meng ze in de kom met de buffalosaus. Doe ze vervolgens nog 10 tot 15 minuten in de oven. 
  7. Tacotijd! Vul de taco’s met de bloemkoolroosjes en top het af met wat coleslaw, verse peterselie en limoensap. Even dichtvouwen en… Eetsmakelijk!

Bron: Delish

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder