De allerbeste aardappeltjes uit de Airfryer

Krokant, krokanter, krokantst!

aardappeltjes uit de airfryer
Parker Feierbach/Delish

Niets schreeuwt meer comfort food dan een schaal krokant gebakken aardappeltjes. Ik eet ze het liefst bij Rijsel in Amsterdam, maar aangezien we daar (helaas!) niet elke dag kunnen eten moeten we toch echt zelf de keuken induiken. Niet dat ik dat erg vind, koken vind ik minstens net zo leuk als opeten. 

Wel nu, terug naar de gebakken aardappeltjes: dit recept van onze collega's bij Delish maak je in de Airfryer en is gegarandeerd succes. I mean, look at that colour! 

Advertentie - Lees hieronder verder
Porties: 4
Voorbereidingstijd: 0 uur 5 minuten
Totale Tijd: 0 uur 25 minuten
Ingrediënten
500 g

baby aardappeltjes, gehalveerd

1 el.

extra vierge olijfolie

1 tl.

knoflookpoeder

1 tl.

Italiaanse kruidenmix

1 tl.

Cajun kruiden (optioneel)

Citroenpartjes, ter garnering

Fijngehakte peterselie, ter garnering

Bereidingswijze
  1. Verwarm de Airfryer voor op 200 graden.
  2. Meng in een grote kom de aardappeltjes met de olijfolie, knoflookpoeder, Italiaanse en cajun kruiden. Breng op smaak met peper en zout. 
  3. Doe de aardappeltjes in het Airfryer mandje en rooster gedurende 10 minuten. Schud het mandje en bak nog 8-10 minuten tot ze goudbruin en gaar zijn. 
  4. Pers de citroen over de aardappeltjes uit en garneer met peterselie. Enjoy! 
This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder