De lekkerste geroosterde zoete aardappels

Beter (en makkelijker) dan dit wordt het niet

Zoete aardappels zijn onmisbaar in onze keuken. Niet alleen barsten ze van de voedingswaarden, ze zijn ook gewoon ontzettend lekker en veelzijdig. Geroosterd met een beetje olijfolie of klontje boter is misschien wel de beste manier om ze te eten en zie hier: het allerbeste recept voor geroosterde zoete aardappels! 

Bron: delish

Advertentie - Lees hieronder verder
Porties: 4 porties
Voorbereidingstijd: 0 uur 5 minuten
Totale Tijd: 0 uur 55 minuten
Ingrediënten
4

zoete aardappels, schoongeboend

4 el.

boter 

zout

zwarte peper

Bereidingswijze
  1. Verwarm de oven voor op 200 graden. Leg de zoete aardappels op een met bakpapier beklede bakplaat en prik in met een vork. 
  2. Rooster gaar in 45-50 minuten. 
  3. Laat de zoete aardappels iets afkoelen, snijd ze aan de bovenkant open en top met de boter of een beetje extra vierge olijfolie. 
  4. Breng op smaak met peper en zout. 
This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder