Makkelijke salade met biet en blauwe kaas

Easy does it!

beetroot salad with blue cheese
RoxillerGetty Images
Advertentie - Lees hieronder verder
Porties: 2 porties
Totale Tijd: 0 uur 10 minuten
Ingrediënten
40 g

pecannoten

2

gekookte bietjes

40 g

rucola

1 el.

extra vierge olijfolie

1/2

citroensap

50 g

Roquefort (of een andere blauwe kaas)

2 el.

bladpeterselie

Bereidingswijze
  1. Verwarm een koekenpan op laag tot middelhoog vuur en rooster hierin de pecannoten. Hak grof en zet apart. 
  2. Verwijder de uiteindes van de bieten en eventueel de schil. Snijd het vruchtvlees in blokjes. Breng de bietjes en rucola op smaak met de olijfolie, citroensap, zout en peper. 
  3. Verbrokkel de Roquefort en hak de peterselie grof. Meng de salade met de Roquefort en peterselie. 
This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder