Makkelijke salade met biet en blauwe kaas
Easy does it!

RoxillerGetty Images
Porties:
2
porties
Totale Tijd:
0
uur
10
minuten
Ingrediënten
40
g
pecannoten
2
gekookte bietjes
40
g
rucola
1
el.
extra vierge olijfolie
1/2
citroensap
50
g
Roquefort (of een andere blauwe kaas)
2
el.
bladpeterselie
Bereidingswijze
- Verwarm een koekenpan op laag tot middelhoog vuur en rooster hierin de pecannoten. Hak grof en zet apart.
- Verwijder de uiteindes van de bieten en eventueel de schil. Snijd het vruchtvlees in blokjes. Breng de bietjes en rucola op smaak met de olijfolie, citroensap, zout en peper.
- Verbrokkel de Roquefort en hak de peterselie grof. Meng de salade met de Roquefort en peterselie.
This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io