Simpele tabouleh met couscous

Een ideaal bijgerecht, maar ook lekker als lunch.

traditional arabic salad tabbouleh with couscous, vegetables and greens on concrete background
Andrey ZhuravlevGetty Images
Advertentie - Lees hieronder verder
Porties: 2 - 4 porties
Totale Tijd: 0 uur 15 minuten
Ingrediënten
100 g

couscous

2

handjes gele rozijnen

2

trostomaten

1/2

kleine komkommer

1

bos koriander

1

bos peterselie

1

bos munt

1/2

citroen

Bereidingswijze
  1. Bereid de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking. Wel de rozijnen in warm water.
  2. Verwijder de kroontjes en zaadlijsten uit de tomaten. Snijd het vruchtvlees in kleine blokjes. 
  3. Schil de komkommer, verwijder de uiteindes en de zaadlijsten. Snijd het vruchtvlees in kleine blokjes. 
  4. Hak de blaadjes van de kruin fijn. Meng de tomaten met de komkommer, kruiden, citroensap, zout en peper naar smaak. Breng extra op smaak met extra vierge olijfolie. 
  5. Meng de couscous door de salade en proef. Breng eventueel extra op smaak. 

This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Gezonde recepten