Bloemkoolroosjes met hoemoesmayonaise

Perfect voor bij de borrel.

Dish, Food, Cuisine, Ingredient, Produce, Recipe, Vegetarian food, Tzatziki,
Carlfried Verwaayen Photography
Advertentie - Lees hieronder verder
Porties: 6 - 8 porties
Kooktijd: 0 uur 25 minuten
Totale Tijd: 0 uur 25 minuten
Ingrediënten
1

bloemkool

4 el.

olijfolie

1 tl.

 za'atar

1

limoen

Verse koriander

Extra

Bakpapier

Bereidingswijze
  1. Verwarm de oven tot 180°C.  
  2. Snij de bloemkool in roosjes. 
  3. Meng 2 el olijfolie met de za’atar en een snuf zout en schep de bloemkoolroosjes erdoor. 
  4. Plaats de bloemkoolroosjes op bakpapier en bak ze in 15 min gaar in de oven. 
  5. Maak een dipsausje met 2 el olijfolie, 2 el Maza Hoemoes Less Salt, wat vers limoensap en koriander naar smaak. 
  6. Haal de bloemkool uit de oven, garneer met koriander en serveer met de hoemoesmayonaise. 


Styling Judith Rasenberg, fotografie Carlfried Verwaayen, receptuur Faya Lourens

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Vega