Frisse courgettisalade
Lekker voor bij barbecuegerechten.

Mike Garten
Porties:
1
Kooktijd:
0
uur
10
minuten
Totale Tijd:
0
uur
10
minuten
Ingrediënten
1
courgette
1
handje pijnboompitten
1
handje Parmezaanse kaas, rasp of schaafsel
1
citroen
Extra
Spiraalsnijder
Citroentrekker
Bereidingswijze
1. Maak met een spiraalsnijder courgetti van de courgette. Geen spiralizer bij de hand? Met een dunschiller maak je mooie, dunne plakjes van de courgetti die je vervolgens in reepjes snijdt.
2. Rooster de pijnboompitten in een pan zonder olijfolie. Rasp de citroen met een citroentrekker en pers het sap uit in een kopje.
3. Meng de courgetti, pijnboompitten, Parmezaanse kaas en de citroen en serveer direct.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io