Courgetti caprese
De klassieke Napolitaanse insalata Caprese, maar dan met een twist.

Ethan Calabrese
Porties:
4
Voorbereidingstijd:
0
uur
10
minuten
Kooktijd:
0
uur
15
minuten
Totale Tijd:
0
uur
25
minuten
Ingrediënten
4
grote courgettes
2
el.
extra vergine olijfolie
Zout
Zwarte peper
300
g
cherrytomaten, gehalveerd
125
g
mini mozzarella, gehalveerd
7
g
verse basilicumblaadjes
2
el.
balsamico-azijn
Extra
Spiraalsnijder
Bereidingswijze
- Maak met de spiraalsnijder courgetti van de courgettes.
- Doe de courgetti in een grote schaal, besprenkel met olijfolie en breng op smaak met zout en peper. Laat vijftien minuten marineren.
- Voeg de tomaten, mozzarella en basilicum toe aan de courgetti en meng goed.
- Maak af met balsamico-azijn en serveer direct.
Recept via Delish
This content is imported from {embed-name}. You may be able to find the same content in another format, or you may be able to find more information, at their web site.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io