Romige kaasomelet

Zo simpel. Zo snel. En zo lekker!

romnige-kaasomelet-eten-vandaag
Fotografie Sharyn Cairns/taverne agency - Bewerking receptuur Tal Maes
Advertentie - Lees hieronder verder
Porties: 2 porties
Totale Tijd: 0 uur 20 minuten
Ingrediënten
Ingrediënten
3

eieren, gescheiden

2 el.

slagroom

zout en versgemalen peper

1 el.

boter

40 g

brie (of taleggio), in dunne plakjes

40 g

geraspte Parmezaanse kaas

2 el.

mascarpone

kleine blaadjes basilicum

Bereidingswijze
Bereiding

Klop in een kom de eidooiers met de slagroom en wat zout en peper los. Klop in een andere kom de eiwitten stijf en schep er het eidooiermengsel door. Smelt de boter op matig vuur in een middelgrote koekenpan met antiaanbaklaag. Schenk het eimengsel erin en bak het 2-3 min. Verdeel brie, parmezaan en mascarpone over een helft van de omelet. Vouw de andere helft voorzichtig over de kaasvulling heen en bak de omelet nog 1-2 min. Serveer met basilicum.

Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Vega