Crunchy yoghurt

Makkelijk te maken ontbijt en lekker voor tussendoor!

crunchy yoghurt
Fotografie Sharyn Cairns/taverne agency - Bewerking receptuur Tal Maes
Advertentie - Lees hieronder verder
Porties: 2 porties
Totale Tijd: 0 uur 20 minuten
Ingrediënten
Ingrediënten
75 mL

(bloed)sinaasappelsap

200 g

diepvriesframbozen, ontdooid of vers fruit van het seizoen

125 g

granola of krokante muesli

250 g

Griekse of milde yoghurt

honing, om erbij te serveren

Bereidingswijze
Bereiding

Schenk in een kom het sinaasappelsap over de frambozen en laat 5 min staan. Verdeel de granola over twee glazen en schep er wat yoghurt en frambozen met sap op. Maak op dezelfde manier nog een laag. Serveer met honing.

Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Vega