Crunchy yoghurt
Makkelijk te maken ontbijt en lekker voor tussendoor!

Fotografie Sharyn Cairns/taverne agency - Bewerking receptuur Tal Maes
Porties:
2
porties
Totale Tijd:
0
uur
20
minuten
Ingrediënten
Ingrediënten
75
mL
(bloed)sinaasappelsap
200
g
diepvriesframbozen, ontdooid of vers fruit van het seizoen
125
g
granola of krokante muesli
250
g
Griekse of milde yoghurt
honing, om erbij te serveren
Bereidingswijze
Bereiding
Schenk in een kom het sinaasappelsap over de frambozen en laat 5 min staan. Verdeel de granola over twee glazen en schep er wat yoghurt en frambozen met sap op. Maak op dezelfde manier nog een laag. Serveer met honing.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io