Crunchy yoghurt

Makkelijk te maken ontbijt en lekker voor tussendoor!

crunchy yoghurt
Fotografie Sharyn Cairns/taverne agency - Bewerking receptuur Tal Maes
Advertentie - Lees hieronder verder
Porties: 2 porties
Totale Tijd: 0 uur 20 minuten
Ingrediënten
Ingrediënten
75 mL

(bloed)sinaasappelsap

200 g

diepvriesframbozen, ontdooid of vers fruit van het seizoen

125 g

granola of krokante muesli

250 g

Griekse of milde yoghurt

honing, om erbij te serveren

Bereidingswijze
Bereiding

Schenk in een kom het sinaasappelsap over de frambozen en laat 5 min staan. Verdeel de granola over twee glazen en schep er wat yoghurt en frambozen met sap op. Maak op dezelfde manier nog een laag. Serveer met honing.

This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io
Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Vega