Sushirol van vegetarische Crème Américain, komkommer en nori

Supersimpele vegasushi!

sushirol vegetrarische creme
Receptuur Jacob Jan Boerma, fotografie Jan Kees Steenman – seeityourself

- Gesponsord door Smaeck - 

Advertentie - Lees hieronder verder
Porties: 2 porties
Totale Tijd: 0 uur 20 minuten
Ingrediënten
Ingrediënten
1

bakje SMAECK vegetarische Crème Américain

1

geschilde komkommer

4

nori-vellen

fleur de sel

zeewierpoeder (of strooisel )

gemalen zwarte peper

1

limoen

Bereidingswijze
Bereiding

1. Leg de nori-vellen uit en smeer daarop een dun laagje van de vegetarische Crème Américain. Leg dungesneden plakken komkommer daarop en kruid deze licht met gemalen zwarte peper, fleur de sel en wat geraspte limoenschil.

2.  Rol daarna het geheel op, zet heel even koud en snij daarna in mooie gelijke stukjes.

Serveer als snackhapje op een toastje, of als vegetarisch voorgerecht met bijvoorbeeld een frisse koude rijstsalade.

Advertentie - Lees hieronder verder