Salade met gegrilde courgette, edamame en feta
Easy like sunday morning!

edamame (sojabonen)
citroenen, in dunne plakjes
courgettes, in lange dunne plakken
Dijon-mosterd
wittewijnazijn
olijfolie
feta, verkruimeld
bosje munt, alleen de blaadjes
grillpan
Blancheer de edamame in kokend water, schep ze eruit en spoel ze af onder koud water. Laat uitlekken. Blancheer in hetzelfde water de citroenplakjes, laat goed uitlekken. Grill de courgettes in een goed hete pan zonder olie (zie tip) aan beide zijden zacht en goud (dit zul je in beetjes moeten doen). Verzamel de courgetteplakjes op een bord en strooi er telkens zout en peper over.
Grill ook de citroenschijfjes aan beide kanten goudkleurig. Meng de mosterd met de azijn en zout en peper. Voeg langzaam de olie toe. Verdeel de bonen, courgettes, feta en citroen over vier borden, druppel de dressing erover en versier met muntblaadjes.