Warme groene salade met granaatappel en pecannoten
Deze salade serveer je voor de verandering lauwwarm en dat is lékker!

pecannoten, in stukken gebroken
balsamicoazijn
olijfolie
zout en peper, naar smaak
slabladeren met pepersmaak zoals rucola of waterkers
granaatappel
Leg de stukken pecannoot op een bakplaat en schuif die circa 12 min in een op 180 graden celcius voorverwarmde oven of tot de noten lichtbruin en geurig zijn. Neem ze uit de oven en leg ze op een bord om te voorkomen dat ze verbranden.
Meng in een grote slakom de balsamicoazijn met de olijfolie en wat zout en peper tot een vinaigrette. Leg de sla op de dressing, maar meng hem nog niet. Halveer de granaatappel alsof het een grapefruit is, en buig de schil om zodat de pitten eruit vallen. Doe de pitten met de pecannoten in de slakom. Meng de salade en serveer hem onmiddellijk.