Salade van bladpeterselie

Een ei hoort erbij! Wat dacht je van deze gemakkelijke salade van bladpeterselie én kwarteleitjes? Een ware delicatesse.

salade bladpeterselie
Archief Elle Eten
Advertentie - Lees hieronder verder
Porties: 4 porties
Totale Tijd: 0 uur 20 minuten
Ingrediënten
Ingrediënten
1

flinke bos bladpeterselie, gewassen

2

doosjes kwarteleitjes (groenteboer, delicatessenwinkel)

Voor de dressing
4 el.

olijfolie

1 tl.

vers citroensap

1 tl.

(verse) citroenrasp

1 tl.

gemalen komijn

zout

grof gemalen rode en zwarte peper

Bereidingswijze
Bereiding

Haal het peterselieblad van de stelen en verdeel over 4 borden. Kook de kwarteleitjes: breng ruim water aan de kook en leg er, als het kookt, de kwarteleitjes 3 min in. Laat direct schrikken in koud water. Meng de ingrediënten voor de dressing en verwarm deze heel even in een steelpannetje. Giet de warme komijn-citroenolie over de eitjes en serveer de salade met knapperig brood.

Advertentie - Lees hieronder verder
Meer van Vega