Artisjokkenfrittata
Een Italiaanse twist op de Spaanse klassieker

Archief Elle Eten
Porties:
4
porties
Totale Tijd:
0
uur
20
minuten
Ingrediënten
Ingrediënten
500
g
schoongemaakte artisjokken
olijfolie
5
eieren
zout
chilivlokken of verkruimeld gedroogd chilipepertje
Bereidingswijze
Bereiding
Snij de artisjokken in stukken en bak ze in wat olijfolie in een koekenpan op laag vuur ca 20 min, tot ze zacht zijn.
Klop in een kom de eieren los met een mespunt zout en wat chilivlokken. Schep de artisjokken door het ei – voorzichtig, het eimengsel moet luchtig blijven. Schenk het eimengsel in een ovenbestendige koekenpan en bak 5-7 min op laag vuur tot de rand goudbruin kleurt. Zet de pan nog ca 5 min onder de ovengrill, tot ook de bovenkant van het ei gestold is en lichtbruin gekleurd. Serveer warm, met brood en een (kruiden)salade.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io