Bittere salade met walnoten
Simpel, fris, bitter en vol van smaak.

Fotografie Carlfried Verwaayen - Styling Marjolein Vonk - Food styling Claartje Lindhout - Recepten Tal Maes
Porties:
6
porties
Totale Tijd:
0
uur
20
minuten
Ingrediënten
Ingrediënten
150
g
friséesla
100
g
veldsla
1
flinke stronk witlof, blaadjes losgehaald
1
kleine venkel, kern verwijderd en in dunne repen
25
g
walnoten, grof gehakt
Voor de vinaigrette
4
el.
olijfolie
2
el.
walnootolie
2
el.
balsamicoazijn
2
bosuitjes, fijngesneden
peper en zout uit de molen
Bereidingswijze
Bereiding
Klop alle ingrediënten voor de vinaigrette door elkaar. Meng in een schaal de frisée met veldsla, witlof en venkel. Meng de vinaigrette erdoor en bestrooi met walnoten. Serveer bij de pie.
Voorbereiding
Sla en witlof kun je alvast wassen en de vinaigrette is ook goed voor te bereiden. Wacht wel met het snijden van de venkel en meng pas op het laatst de sla met de dressing.
This content is created and maintained by a third party, and imported onto this page to help users provide their email addresses. You may be able to find more information about this and similar content at piano.io